Hei:)

Jeg heter Daniel Gjerde og driver denne gøyale bedriften her.

Jeg gir meg selv forskjellige fokus i hverdagen. Nå om dagen undersøker jeg evnen vår til å leve i det spontane. Vi trenger alle å holde oss til forskjellige tidsskjemaer, avtaler, jobber, familie, leke-tid og det viktigste; avslapping foran tv!!! Hva jeg undersøker er hvor vidt jeg kan la vær å bekymre meg, planlegge eller bære med meg disse avtalene gjennom dagen min. Kan jeg møte opp å være helt tilstede her og nå på sykkelen rundt i byen, på lunsj-date, i meditasjon eller på en ferie.

Slik forsker jeg på livet og yoga i hverdagen. Andre fokusområder kan være med-kjærlighet, ærlighet, tillit, sinne, eller gjøre hverdagen uten fokus i det hele tatt…heeeeelp! For meg er dette en veldig leken måte å forske på. Vi trenger evnen til å fokusere og observere når vi prøver, tester eller forsker, plutselig oppdager vi noe.

Skryte avsnittet:
Jeg har jobbet fulltid som yogalærer siden 2011, med 200hr og 500hr lærerutdanning og sertifisering fra YogaWorks, barneyogautdanninger fra Radient child yoga program i Australia, Groovy Kids i Los Angeles og YogaBeez i London. Bachelor grad i “Drama, theatre and performance studies” fra universitetet i London, samt en master grad i “Acting for screen” fra Central school of speech and drama. Jeg holder årlige familieyoga retreats, barneyogacamper og har holdt barneyogaklasser hos mange av oslo´s yogastudioer, treningssentre, Bøler skole, Nesøya Skole, Kastelle skole, og diverse barnehager.